Întâmpinarea provocărilor producătorilor de energie de mâine

Energia verde, din care fac parte turbinele eoliene, este în creștere și trebuie susținută pe tot parcursul ciclului său de viață.

Suntem în măsură să vă sprijinim pe tot parcursul ciclului de viață al proiectelor dumneavoastră de energie eoliană pentru:

  • Promovarea acceptabilității proiectelor dvs.
  • Controlul riscurilor tehnice și financiare
  • Facilitarea construcției
  • Optimizarea producției
  • Gestionarea incidentelor
  • Anticiparea reînnoirii flotelor dvs.

Controlul riscurilor de sol/structură/mediu ale proiectelor dvs. de parcuri

În calitate de dezvoltatori sau operatori de parcuri eoliene, vă consiliem și vă sprijinim pe tot parcursul ciclului de viață al parcurilor dumneavoastră pentru a vă optimiza și asigura finanțarea.

Lucrăm la proiectele dumneavoastră Greenfield, Repowering și Extension și în timpul funcționării parcurilor dumneavoastră pentru a vă oferi soluții experte la cele mai complexe probleme, fie că sunt structurale, legate de materiale, sol sau mediu.

De la dezvoltarea proiectului parcului dumneavoastră și în faza de construcție, specialiștii noștri vă stau la dispoziție cu expertiza lor în studii acustice, studii de sol, studii structurale și optimizarea sistemului existent.

Ulterior, în timpul fazei de operare și întreținere a parcurilor dumneavoastră, vă sprijinim în optimizarea producției.

Pentru a asigura viitorul pe termen lung al flotei dumneavoastră, vă oferim soluții pentru prevenirea coroziunii și conservarea betonului, inspecția și diagnosticarea incidentelor.

Experții noștri în monitorizare pot oferi, de asemenea, monitorizare unică sau continuă a infrastructurii dumneavoastră și a mediului acesteia.

.