Despre noile investiții din Oradea: „Urmărirea comportării construcțiilor în timp aduce liniștea factorilor de decizie – că proiectele sunt eficiente și sigure pentru comunitate”

Autoritățile locale au anunțat pentru anul 2023 – un vârf de investiții în dezvoltarea mediului construit din Oradea. Sunt avute în vedere investiții în infrastructura de transport pentru decongestionarea zonelor centrale ale orașului, precum și pentru facilitarea unor conexiuni mai rapide cu alte magistrale și puncte de interes. De asemenea, orașul se extinde în ceea ce privește locuințele rezidențiale, cu sute de autorizații de construire emise anual.

Presiunea de a finaliza aceste proiecte, majoritatea cu finanțare europeană, ar trebui să ia în calcul un aspect important: sănătatea lor pe termen lung și necompromiterea calității acestora.

Despre aceste lucruri ne vorbește doamna Mariana Garștea, Director General Sixense România și Președinte al Asociației Profesionale pentru Monitorizare Geotehnică și Structurală (APMGS). Doamna Garștea conduce o echipă de specialiști care oferă servicii de urmărire a comportării construcțiilor în timp, pentru a prelungi durata de viață a construcțiilor civile sau a infrastructurii de orice tip. De asemenea, compania este autorizată ca laborator de analize și încercări în construcții, fiind singura care deține în acest moment un laborator destinat exclusiv activităților de monitorizare geotehnică și structurală.

Mai multe detalii gasiti aici: https://www.ebihoreanul.ro/stiri/despre-noile-investitii-din-oradea-urmarirea-comportarii-constructiilor-in-timp-aduce-linistea-factorilor-de-decizie-ca-proiectele-sunt-eficiente-si-sigure-pentru-comunitate-180698.html