Lucrările de urmărire a comportării în timp, atât de necesare în anumite proiecte de infrastructură de transport, nu sunt prevăzute nici tehnic, nici financiar

Este timpul pentru recapitulări şi lecţii din încă un an care a venit cu noi provocări pentru industria construcţiilor – iar acestea nu au fost deloc puţine, conform unui comunicat remis redacţiei. Presiunea pe costuri, blocarea anumitor autorizaţii de construire în Bucureşti, discuţiile acerbe în jurul stării infrastructurii locale – toate au marcat anul 2022.

În interviul cu Mariana Garştea, CEO Sixense România va spune cum vede anul care trece, în ceea ce priveşte businessul pe care îl conduce şi care oferă servicii de urmărire a comportării construcţiilor în timp, prin soluţii digitale de ultimă generaţie.

Iată ce ne-a spus: https://www.bursa.ro/mariana-garstea-sixense-romania-lucrarile-de-urmarire-a-comportarii-in-timp-atat-de-necesare-in-anumite-proiecte-de-infrastructura-de-transport-nu-sunt-prevazute-nici-tehnic-nici-financiar-09045840