Monitorizarea în timp real a infrastructurii critice reprezintă azi o performanță care nu mai e doar nice to have

​O analiză recentă realizată cu ajutorul celor mai importanți factori de decizie din industria de construcții ne-a arătat percepția referitoare la riscuri și la importanța acordată monitorizării structurale și geotehnice în proiectele locale. Analiza a fost realizată de către Sixense România, o companie care oferă expertiză și soluții digitale asociate sănătății structurale a mediului construit, reprezentată de Mariana Garștea, Director general.

În cele ce urmează, am stat de vorbă cu doamna Garștea despre rezultatele acestei analize, ce ne indică ea despre maturitatea pieței de construcții de la noi, ce concluzii putem trage, ce semnale și ce preocupări ne transmite aceasta.

Ne-am bucurat să constatăm și noi acest lucru, însă pot să spun că este o realitate care nu s-a transformat deloc peste noapte. Acum 11 ani, când Sixense a intrat pe piața din România, se vorbea rareori despre monitorizarea geotehnică și structurală, ba mai mult decât atât, era dificil de înțeles cum anume această activitate poate fi digitalizată, eficientizată și cum poate servi pe termen lung în toate tipurile de proiecte de construcții.

Mai multe detalii gasiti aici: https://economie.hotnews.ro/stiri-companii-25813519-mariana-garstea-ceo-sixense-monitorizarea-timp-real-infrastructurii-critice-reprezinta-azi-performanta-care-nu-mai-doar-nice-have.htm