Multe proiecte de infrastructură au lucrările de monitorizare structurală și geotehnică necesare sub-bugetate sau care lipsesc complet

Mariana Garștea, Sixense România: „Multe proiecte de infrastructură au lucrările de monitorizare structurală și geotehnică necesare sub-bugetate sau care lipsesc complet”

Au primit recent premiul pentru cel mai inovator proiect de monitorizare automatizată a infrastructurii de transport în cadrul Galei Club Antreprenor. Numele lor este Sixense România și sunt prezenți pe piață de peste 12 ani, activând la intersecția dintre tehnologie și inginerie, pentru menținerea sănătății structurale a mediului construit.

Compania este condusă de Mariana Garștea, Director General și co-fondatorul APMGS, Asociația Profesională de Monitorizare Geotehnică și Structurală, prima de acest fel din România. Cu o preocupare extraordinară față de inovație și față de durata de viață a patrimoniului construit, Mariana Garștea ne-a explicat mai multe despre domeniul său de activitate, echipa pe care o conduce, proiectele în care sunt implicați și cum anume integrează soluții digitale de ultimă generație într-o industrie mai degrabă tradiționalistă și, pe alocuri, chiar conservatoare.

Mai multe detalii gasiti aici: https://www.clubantreprenor.ro/2023/03/20/mariana-garstea-sixense-romania-multe-proiecte-de-infrastructura-au-lucrarile-de-monitorizare-structurala-si-geotehnica-necesare-sub-bugetate-sau-care-lipsesc-complet/