PRIN NATURA ACTIVITĂȚII NOASTRE, NE PREOCUPĂ ÎN MOD SPECIAL SĂ MICȘORĂM AMPRENTA DIGITALĂ DE CARBON

MARIANA GARȘTEA, CEO, SIXENSE ROMÂNIA – „PRIN NATURA ACTIVITĂȚII NOASTRE, NE PREOCUPĂ ÎN MOD SPECIAL SĂ MICȘORĂM AMPRENTA DIGITALĂ DE CARBON, ELIMINÂND TOT CEEA CE ÎNSEAMNĂ SURPLUS DE EMAILURI SAU DOCUMENTAȚII ȘI DIGITALIZÂND TOT PROCESUL DE ACCOUNT MANAGEMENT ȘI PROCESE DE ZI CU ZI. DE ASEMENEA, URMĂRIM TOATE ASPECTELE CARE ȚIN DE SUSTENABILITATE. PENTRU TOATE, AVEM O SERIE DE BUNE PRACTICI DE CARE ȚINEM CONT”

  • Aproximativ 99% din companiile din România sunt IMM-uri, de aceea implicarea lor în sustenabilitate este esențială pentru a genera progres și schimbări profunde pentru economie, mediu și oameni. Cum se vede sustenabilitatea din perspectiva IMM-ului pe care îl reprezentați?

Pentru context, este bine să precizez mai întâi că Sixense România, compania pe care o conduc, face parte din Sixense Group, un grup cu o istorie îndelungată la nivel mondial și cu o strategie și o viziune deja bine împământenite legate de sustenabilitate.

Ca să fiu și mai specifică, însăși activitatea noastră și serviciile pe care le oferim au ca scop sustenabilitatea și siguranța structurală pe termen lung a mediului construit. Ne ocupăm de urmărirea comportării în timp a construcțiilor prin intermediul unor soluții digitale de ultimă generație, ceea ce contribuie la a avea proiecte mai performante, calitative, sănătoase și sustenabile, raportându-ne la toată durata de viață a acestora.

Deci pentru noi sustenabilitatea este și a fost de la început o preocupare-cheie, un pilon central al activității noastre directe. Mai multe detalii gasiti aici : https://ambasadasustenabilitatii.ro/mariana-garstea-ceo-sixense-romania-prin-natura-activitatii-noastre-ne-preocupa-in-mod-special-sa-micsoram-amprenta-digitala-de-carbon-eliminand-tot-ceea-ce-inseamna-surplus-de-emailuri/