SIXENSE: Impactul schimbarilor climatice asupra infrastructurii de transport. Este pregatita Romania?

Poate nicicand nu am vazut cu totii mai clar decat anul acesta socurile climatice prin care trecem. A fost o vara torida, in care caldura excesiva a pus presiune pe infrastructura de transport locala si, uneori, a facut-o complet nefunctionala.

Este evident ca ne pregatim pentru schimbari climatice din ce in ce mai mari. Toate acestea nu pot decat sa lase urme grave si sa erodeze, incetul cu incetul, o infrastructura care nu este inca suficient de pregatita in fata riscurilor de acest tip.

Ce este de facut, mai ales in contextul in care, de ani de zile, Banca Mondiala si Uniunea Europeana cer Romaniei sa imbunatateasca urgent rezilienta infrastructurii de transport la dezastre si schimbari climatice? Ne povesteste Karim Selouane, fondator al unei solutii digitale revolutionare ce ajuta la planificarea unei strategii coerente si eficiente de adaptare a infrastructurii de transport in fata riscurilor climatice.

Mai multe detalii gasiti aici: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2021/09/01/sixense-impactul-schimbarilor-climatice-asupra-infrastructurii-de-transport-este-pregatita-romania/