SIXENSE: Implementare solutie digitala de monitorizare la Stadionul Arcul de Triumf

 

SIXENSE Romania, companie specializata in solutii de monitorizare si urmarire a comportarii constructiilor in timp, parte din SIXENSE GROUP, lider mondial in domeniu, este responsabila de lucrarile de monitorizare pentru Stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti, conform unui acord incheiat cu Ministerul Tineretului si Sportului. Valoarea proiectului de monitorizare, cu o importanta componenta digitala, se ridica la aproximativ 115.000 de euro.
Stadionul Arcul de Triumf este incadrat in Categoria de importanta B – constructie de importanta deosebita, iar, prin natura activitatii acesteia, este supus unor situatii de tipul: supraaglomerari urbane, socuri sau vibratii. De asemenea, constructia in general si acoperisul tribunei in mod special pot fi afectate in timp de diferente mari de temperatura, de valori ridicate ale vantului sau ale zapezii.
Mai multe detalii gasiti aicihttps://www.agendaconstructiilor.ro/files/digitalizarea-in-constructii-industrie/sixense-implementare-solutie-digitala-de-monitorizare-la-stadionul-arcul-de-triumf.html