Suntem încântați să anunțăm o colaborare strategică alături de Hydro Proiect Invest SRL, MARINE RESEARCH SRL și Sixense Helimap

Suntem încântați să anunțăm o colaborare strategică alături de Hydro Proiect Invest SRL, MARINE RESEARCH SRL și Sixense Helimap, în cadrul unui parteneriat important, pe o perioadă de patru ani, cu Autoritatea Portuară Constanța. Împreună, ne ocupăm de monitorizarea digurilor de protecție în porturile Constanța, Mangalia și Midia.

Activitățile de monitorizare cuprind o gamă largă de metodologii hidrografice, incluzând evaluări batimetrice precise, analize avansate ale sonarului cu scanare laterală și cartografiere batimetrică cu rezoluție foarte înaltă. În plus, abordarea proiectului integrează măsurători geodezice, se vor monitoriza cu atenție deplasările verticale, orizontale și spațiale de deasupra suprafeței apei. Suplimentar, va fi utilizată tehnologia de scanare Lidar pentru a asigura o precizie fără precedent în poziționare și achiziția comprehensivă a datelor topografice.
Ne bucurăm să contribuim la stabilirea unor noi standarde pentru excelența și inovația în monitorizarea zonelor costiere.