Cum avem grijă de stadioanele noastre?

Interviu cu Mariana Garștea, Director General Sixense România

În România se construiesc multe proiecte de infrastructură de toate tipurile. Dacă luăm unul dintre cele mai recente exemple chiar din regiune – stadionul Arena Gheorghe Hagi –, infrastructura sportivă este una dintre prioritățile și investițiile pe care le vedem sistematic în ultima perioadă.

Cât se ia în calcul și întreținerea acestor proiecte pe termen lung? Când se planifică un stadion sau o sală polivalentă, cum anume este vizată și integrată și menținerea acestora în siguranță deplină pe termen lung? Cum se procedează și ce trebuie urmărit atunci când vorbim despre toată durata de viață a unei infrastructuri de o asemenea amploare și importanță?

Despre toate acestea ne vorbește Mariana Garștea, Director general al Sixense România, companie care oferă expertiză și servicii de urmărire a comportării construcțiilor în timp, cu o experiență semnificativă în proiectele de infrastructură sportivă de peste tot din țară.

Mai multe detalii găsiți în linkul de mai jos:

Link: https://www.dobrogeanews.ro/cum-avem-grija-de-stadioanele-noastre-pentru-proiectele-de-acest-tip-urmarirea-comportarii-in-timp-nu-este-optionala-ci-este-o-dovada-a-sigurantei-structurii-si-a-comunitatii/