Final de 2023 în industria construcţiilor: “Monitorizarea comportării în timp acţionează ca o barieră de prevenţie şi protecţie pentru proiectele deja vulnerabile”

 

Anul care trece a fost unul plin de provocări pentru industria construcţiilor şi pentru jucătorii care activează în acest sector. De la modificări fiscale până la introducerea de noi standarde legislative care trebuie respectate de cei care construiesc şi întreţin proiecte de construcţii, realitatea lui 2023 a fost una dinamică, în care cuvântul-cheie a fost “adaptare”.

Care sunt lecţiile cele mai importante ale industriei din acest an? Ce urmează să se întâmple şi pentru ce este nevoie să se pregătească dezvoltatorii şi gestionarii de infrastructură?

Am discutat cu doamna Mariana Garştea, Directorul general al Sixense România, o companie specializată în soluţii pentru urmărirea comportării construcţiilor în timp, care deţine şi singurul laborator autorizat de analize şi încercări în construcţii din România, dedicat exclusiv operaţiunilor de monitorizare geotehnică şi structurală. Cu o activitate de peste 12 ani pe piaţa locală, ca parte dintr-un grup internaţional de renume, compania a urmărit îndeaproape schimbările din industrie, pentru a se adapta noilor cerinţe şi pentru a-şi ghida clienţii să dezvolte şi să întreţină proiecte mai sănătoase structural.

Mai multe detalii gasiti aici:  https://www.bursa.ro/advertorial-final-de-2023-in-industria-constructiilor-monitorizarea-comportarii-in-timp-actioneaza-ca-o-bariera-de-preventie-si-protectie-pentru-proiectele-deja-vulnerabile-63554153