Interviu cu Mariana Garștea, Sixense România: Pentru 2024, îmi doresc să fim cu un pas mai aproape de a înțelege cât de important este să ai grijă de mediul construit

Început de an pentru industria construcțiilor. Am stat de vorbă cu una dintre companiile importante din acest sector – este vorba despre Sixense România, care se ocupă de servicii de urmărire a comportării construcțiilor în timp, prin soluții digitale și expertiză integrată.

Compania este parte din liderul mondial în domeniu, Sixense Group, dar și membru co-fondator al singurei asociații de profil, Asociația Profesională pentru Monitorizare Geotehnică și Structurală (APMGS), cu o puternică orientare spre diseminarea de bune practici în industrie.

Am intrat în dialog cu Mariana Garștea, Directorul general al Sixense România, care ne-a povestit mai multe despre cum încep acest an, ce urmează în industria în care activează și ce planuri au pentru 2024.

 

Mai multe detalii gasiti aici:

https://www.clubantreprenor.ro/2024/01/23/interviu-cu-mariana-garstea-sixense-romania-pentru-2024-imi-doresc-sa-fim-cu-un-pas-mai-aproape-de-a-intelege-cat-de-important-este-sa-ai-grija-de-mediul-construit/