Monitorizarea automatizată: “Este esenţial să fii informat real time, mai ales în proiecte de infrastructură, când timpul este totul, iar riscurile pot fi uriaşe”

Tehnologia a pătruns şi în domeniul construcţiilor. Deşi mai timid decât în alte industrii, există tot mai mulţi jucători pregătiţi să ofere soluţii performante şi să contribuie la ridicarea standardelor în proiectele locale de construcţii.

Unul dintre aceştia este Sixense România, o companie care oferă soluţii digitale şi expertiză pentru sănătatea mediului construit, condusă de Mariana Garştea, CEO. Printre serviciile oferite de Sixense România se află, de exemplu, monitorizarea structurală şi geotehnică prin IoT (Internet of Things) şi soluţii digitale.

Am discutat cu Mariana despre digitalizare şi paşii înainte pe care îi poate face industria construcţiilor, cât timp rămâne deschisă inovaţiei şi soluţiilor moderne, racordate vremurilor în care trăim şi nivelului actual al pieţei aici: https://www.bursa.ro/advertorial-monitorizarea-automatizata-este-esential-sa-fii-informat-real-time-mai-ales-in-proiecte-de-infrastructura-cand-timpul-este-totul-iar-riscurile-pot-fi-uriase-67394643