Proiectul „metrou la Cluj”. Cum se fac lucrurile în alte țări și cum construim eficient o infrastructură feroviară sigură și la noi? Interviu cu Mariana Garștea, CEO SIXENSE România

Mariana Garștea este Directorul General SIXENSE România, o companie care oferă tehnologii, soluții și expertiză de monitorizare și urmărire în timp a riscurilor asociate proiectelor de construcții și infrastructură.

Pe limba tuturor, acest lucru înseamnă, de fapt, că echipa SIXENSE România se asigură că orice tip de proiect – de la clădirile de birouri până la proiecte complexe de infrastructură rutieră, feroviară, hidrotehnicăă etc. – stă în picioare după toți parametrii necesari, poate fi folosit în siguranță, rezistă cât mai mult în timp și aduce astfel beneficii investitorului sau proprietarului său.

Cu Mariana am stat de vorbă despre noul proiect de infrastructură feroviară anunțat la Cluj de autorități, metroul care promite să transforme orașul prin toate oportunitățile pe care le antrenează: dezvoltarea economică, creșterea calității vieții, fluidizarea traficului, ca să enumerăm doar câteva dintre ele.

Iată ce ne-a spus despre cum se fac lucrurile în afară: https://zcj.ro/economie/proiectul-metrou-la-cluj-cum-se-fac-lucrurile-in-alte-tari-si-cum-construim-eficient-o-infrastructura-feroviara-sigura-si-la-noi-interviu-cu-mariana-garstea-ceo-sixense-romania–205635.html